:::Cara Pembayaran:::

MAYBANK AKAUN / 101049166714 / HAWA BINTI JALIL

p/s: Pos sebanyak RM15 per unlimited KG.Untuk kawasan semenanjung malaysia dan RM30 untuk Sabah Sarawak .

Wassap/Wechat/Telegram
Hawa - 019-3129806
Razali - 019-2668145
(Urusan Order/pesanan thru online Only, pos fix dan Penghantaran seluruh Malaysia/ Sabah Sarawak - Mudah/Cepat/Jimat/Selamat)

Khamis, November 22, 2012

Bio Slim (Produk Herba - untuk produk slim yang sangat berkesan) RM 39.90

BIO SLIM RM 39.90 ( 30 BIJI)



peraturan:
ambil 1 biji sebelum makan (sarapan)
banyak minum air
p/s: kalau tak lapar, pastikan makan sedikit, jangan sampai tak mkn langsung plaks.

utk berat lebih dari 98kg, ambil 1 biji pagi sebelum breakfast/sarapan dan 1 biji sebelum dinner/makan malam. Jikalau sudah turun kepada berat yang dikehendaki, boleh selangkan pengambilan. untuk proses maintain berat. kena byk minum air mineral.
produk sangat berkesan.. tak perlu berlapar atau berpantang. just kurangkan mkn jek.....

untuk keterangan lanjut sila hubungi hawa 019 - 3129806

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bagaimana plak bg perut boroi...

Muslimah Hiasan Dunia berkata...

boleh juga mengambilnya.. dia boleh me 'reduce' kan perut yang boroi.

MyLovelyLife berkata...

ade kelulusan kkm x?

owner blogger berkata...

kelulusan KKM.. jgn risau..nie produk penyediaan herba..

Hanya produk lelaki perkasa share with my beloved wife produk kesihatan dan kecantikan berkata...

ada kelulusan KKM n dia adalah produk penyediaan herba.100% herba.

Tanpa Nama berkata...

Ada kesan sampingan?

Tanpa Nama berkata...

kawan saya ada makan bio slim ini...i biji sehari pun dah nampak kesan...tapi herba pun ada kesan sampingan tak pada masa akan datang...ada kelulusan kkm x? macam x menjawab soalan jer.....pengasas produk tolong jawab..nampak macam bagus tapi risau gak..

Hanya produk lelaki perkasa share with my beloved wife produk kesihatan dan kecantikan berkata...

insyAllah tidak memberi kesan yg memudaratkan sbb bio slim ini adalah persediaan herba. Seperti herba tradisional. bio slim telah lama di pasaran cuma dia tidak se famous produk lain..tapi dia masih maintain dan ada pengguna tegar utk produk ini dan setakat ini takde maslah

Tanpa Nama berkata...

mana nak dapat ye pil bioslim ni dekat area port dickson/seremban/cheras?ada jual kat kedai ubt tak?

Hanya produk lelaki perkasa share with my beloved wife produk kesihatan dan kecantikan berkata...

Assalamualaikum, produk ini terhad dan tidak ada lambakan di pasaran. anda kalo nak beli bole direct online terus kepada saya.Butir2 boleh refer dalam blog sy.

Tanpa Nama berkata...

salam..utk ibu yg mnyusu bdn blh mkn x pil ni?

Tanpa Nama berkata...

salam..utk ibu yg mnyusu bdn blh mkn x pil ni?

Hanya produk lelaki perkasa share with my beloved wife produk kesihatan dan kecantikan berkata...

tak boleh utk ibu menyusu

hirmi hakimi berkata...

Boleh tak masukkan testimoni

hirmi hakimi berkata...

Boleh masukkan testimoni

Blog Online Untuk semua berkata...

hi salam..hirmi..testermoni sy privatekan..kalo awak ingin tgk..wassap saya 0193129806 personal sbb sy janji pada pelanggan saya..sy takkan expose picture2 mereka... tq

Tanpa Nama berkata...

Skrg masih ade jual lg ke?

Blog Online Untuk semua berkata...

hi..saya masih menjual produk bio slim secara online. Dan alhamdulilah ramai yang telah order secara online di blog sy dan telah pun menjadi regular customer dan dealer. harap maklum

Tanpa Nama berkata...

Salam, blh tak post kelulusan kkm dlm blog ni. Pasni smua soalan berkaitan akan lenyap

Sofea berkata...

hai saya nak tanya, betul ke produk nie dah tukar nama n tukar botol die ,sebab sy beli kat kedai, nak beli bioslim, tapi die bagi dr slim, dan harga pun jadi rm 70? sy nak dapatkan kepastian. tq :)

Blog Online Untuk semua berkata...

hi sofea,

semua itu tidak betul. bio slim tidak penah tukar nama dan harga. Harge tetap rm39.90/30 biji. untuk tidak di tipu, better awak order secara online melalui saya. sy tidak penah naikkan harga bio slim.harap maklum.

:::Pautan Rakan Niaga:::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...